Elektrotechniek

Zakelijk

Elektrotechniek

Goede verlichting maakt een gebouw tot een prettige werkomgeving

Goede verlichting is een vanzelfsprekendheid. Het maakt een gebouw tot een prettige en veilige leefomgeving. Maar op verlichting kan zeker op bedrijfsniveau een hoop bespaard worden door bijvoorbeeld te investeren in led-techniek. Om goed inzicht in te krijgen kosten en opbrengsten op lange termijn kan Acel u niet alleen perfect adviseren. Acel neemt ook de aanleg voor zijn rekening, en ontzorgt haar klanten ook op het gebied van het wettelijke verplichte onderhoud op noodvoorzieningen. Advies, aanleg en onderhoud.

Mogelijkheden energiebesparing en veiligheid bij krachtstroom

Krachtstroom is voor veel bedrijven en instellingen van levensbelang om te kunnen functioneren. Aanleg, wettelijk verplichte inspectie en onderhoud van elektra-installaties met groot vermogen, is een vak apart, waarbij Acel met vakmanschap en oog voor veiligheid alles in het werk stelt om te zorgen dat de levensader van het gebouw blijft functioneren. En ook hier hebben we volop aandacht voor energiebesparings-mogelijkheden en veiligheid. De krachtstroominstallatie vraagt om een professional die van wanten weet.

Zonnestroom levert energierendement aan uw bedrijfspand

Een zonnestroom-installatie is een investering in een duurzame stroomvoorziening, die een positieve bijdrage kan leveren aan het energierendement van een gebouw. Een pv-installatie kan in combinatie met duurzame warmtepomptechniek een gebouw zelfs energieneutraal maken. Om dit te realiseren is een partner nodig met kennis van zaken op het gebied van advies, rendementsberekening, afschrijving en veilige en vakkundige aanleg. Acel is specialist op het gebied van pv, zodat investeringen in deze techniek ook goed tot hun recht komen.

Acel zorgt voor goed ontworpen, aangelegde en onderhouden data-installaties

Geen bedrijf kan meer zonder data. Opslag en transport van data zijn voor veel bedrijven zelfs van levensbelang. Dit moet goed werken. De zorg voor een goed ontworpen, aangelegde en onderhouden data-installatie is bij Acel in goede handen, van datacentrum tot patchkast. Zodat gegevens van bedrijven en instellingen veilig doen wat ze moeten doen: opgeslagen of snel verzonden worden. Acel kan als totaalinstallateur ook integrale oplossingen bieden op het gebied van koeling van datacentra.

Acel maakt gebruik van noodzakelijk cookies
Ik ga akkoord

Gesloten tijdens Pinksteren

Vanwege Pinksteren zijn wij op 20 mei gesloten.
Voor dringende storingen zijn wij 24/7 bereikbaar via:

0314 335 446