Klimaattechniek

Particulier

Klimaattechniek

CV-installaties

Centrale verwarming is een vanzelfsprekendheid. Net als een warme douche. Je gaat het pas missen als het er niet is. Advies, aanleg en onderhoud van cv-toestellen en afgiftesysteem is een niet te onderschatten vakwerk, waarvoor u het best een specialist in kunt schakelen. Een door Acel Installaties ontworpen en aangelegde cv-installatie, van toestel tot afgifte, zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van comfort in uw huis. En goed onderhoud zorgt ervoor dat u veilig en energiezuinig woont. Laat Acel Installaties het regelen; een installateur die niet alleen aanlegt, maar ook onderhoudt en voor u klaar staat bij storingen of problemen.

Gasinstallaties

Gasleidingen moeten vooral betrouwbaar en veilig zijn: daar mag alleen een echte installateur aan komen. Als bewoner draagt u de verantwoordelijkheid voor de staat van de gasleiding van gasmeter tot en met de afvoer van gassen vanuit uw cv-toestel. Acel Installaties haalt die last graag van uw schouders: met zorg voor verbindingstechniek, gediplomeerde mensen met kennis van alle wettelijke eisen en gereedschappen die aan alle eisen voldoen. Kies voor wat de gasinstallatie betreft altijd voor de ultieme veiligheid van een vakinstallateur.

Warmtepomp

De warmtepomp onttrekt energie uit lucht of bodem, en zet dit om in warmte en zelfs koeling voor uw woning. Voor woningverwarming of tapwater is een warmtepomp-installatie de duurzame én gesubsidieerde (www.rvo.nl) opvolger van de gasketel. Zowel in nieuwbouw als in renovatie een nieuw alternatief. Kies bij uw keuze voor ‘duurzaam’ wel voor een partij met kennis en ervaring. Acel Installaties kan u adviseren in de juiste route naar een prettig leefklimaat, met zo weinig mogelijk milieubelasting en een prettige energierekening.

Ventilatie

Goede ventilatie wordt steeds belangrijker. Hoe beter de woning geïsoleerd is, hoe groter het belang van een goed ventilatiesysteem. Natuurlijk, mechanisch, of voorzien van warmteterugwinning: een fris binnenklimaat zonder een overdaad aan CO2 en vocht maakt het leven binnenshuis aantoonbaar prettiger en gezonder. Overdag maar ook ’s nachts. Acel Installaties onderschrijft het belang van een goed ontworpen, aangelegd en onderhouden ventilatiesysteem. Ontdek de voordelen van een gezond binnenklimaat met behulp van de kennis en kunde van onze mensen.

Airconditioning

Van een warme slaapkamer tot een kantoor aan huis. Steeds meer mensen maken gebruik van airconditioning om het binnen behaaglijk te maken. Bij de keuze voor de juiste oplossing zijn naast de techniek, ook energieverbruik en rendement belangrijke factoren. Waar plaats je de buitenunit, hoe wordt alles aangesloten? Hierin onderscheidt de vakinstallateur zich duidelijk. Naast advies en aanleg, onderhoudt Acel Installaties ook uw installatie. Met goed opgeleide vakmensen die in bezit zijn van de benodigde diploma’s.

Acel maakt gebruik van noodzakelijk cookies
Ik ga akkoord

Gesloten tijdens Pinksteren

Vanwege Pinksteren zijn wij op 20 mei gesloten.
Voor dringende storingen zijn wij 24/7 bereikbaar via:

0314 335 446