Beveiligingstechniek

Particulier

Beveiligingstechniek

Inbraakbeveiliging

Inbraak is de schrik van elke woning eigenaar. Naast emotionele en materiele schade levert het ook nog veel nazorg op. Een investering in inbraakbeveiliging is een preventieve investering die zijn waarde bewijst wanneer de installatie zijn werk doet, of inbrekers afschrikt. Acel Installaties kan u adviseren over inbraakbeveiliging, legt de installatie aan, en staat garant voor een veilig gevoel.

Camerabeveiliging

Camera’s vormen een veel toegepaste beeldbeveiliging die gekoppeld kan worden aan alarmsystemen. Ideaal voor beveiliging, maar ook voor bewaking of monitoring van ruimten in en rondom gebouwen. Moderne technieken zorgen niet alleen voor goede weergave van beelden, maar ook voor opslag van data, opvolging van meldingen en koppelingen met alarmsystemen, meldkamers, mobiele devices; met de kwaliteit die u vraagt. Acel Installaties is thuis in de modernste techniek, levert maatwerk advies voor uw beveiligingsbehoefte, en zorgt ervoor dat het systeem u een veilig gevoel geeft.

Storing en onderhoud

Het is belangrijk dat beveiligingstechniek, zoals inbraakalarm en camerabeveiliging periodiek gecontroleerd, gekeurd en onderhouden wordt. Zo bent u verzekerd van een getest en werkend systeem, dat er voor u staat wanneer het er écht toe doet. Acel Installaties zorgt graag voor uw beveiligingstechniek met een 24-uurs storings en onderhoudsdienst en maakt gebruik van een moderne meldkamer. In geval van calamiteiten of onvoorziene omstandigheden bieden we onze klanten veilige oplossingen voor hun zorgen.

Acel maakt gebruik van noodzakelijk cookies
Ik ga akkoord