Duurzame technieken

Zakelijk

Duurzame technieken

Acel installaties begeleidt u op weg naar een meer duurzaam gebouw

Verduurzamen is geen hype maar bittere noodzaak. De mogelijkheden zijn eindeloos. De zon als bron van elektriciteit. Zonnestroom-installaties zijn voor veel professionals fantastische verduurzamers. Daken vol met pv-panelen voorzien niet alleen in de eigen stroomvoorziening; grote oppervlakken kunnen dienen als decentrale energiecentrales. Acel weet waar de kansen liggen, maar ook de valkuilen.

Een andere populaire verduurzamer is de warmtepomp. Deze installaties onttrekken warmte uit lucht, bodem of ventilatielucht en zetten dit om naar bruikbare energie voor verwarming, koeling en tapwater in het gebouw.  De warmtepomp kan in nieuwbouw of renovatie, al dan niet in combinatie met gasgestookte installatie, een aantrekkelijke keuze en interessante investering zijn. Bovendien wordt de techniek gesubsidieerd via de ISDE, SDE+ en MIA/Vamil-regelingen. Acel adviseert, realiseert en onderhoudt warmtepompinstallaties met kennis van zaken, en vakmanschap die u van een professional mag verwachten.

Een derde populaire en zinvolle verduurzamer voor professionals is led-verlichting; de techniek is niet alleen goed nieuws voor de planeet, maar bespaart een bedrijf ook aanzienlijk op het stroomverbruik. De investeringseuro’s in deze techniek zijn snel terugverdiend, of het nu gaat om een kantoor of een bedrijfshal. Acel kan u begeleiden in alle stappen op weg naar een meer duurzaam gebouw.

Acel maakt gebruik van noodzakelijk cookies
Ik ga akkoord

Gesloten tijdens Pinksteren

Vanwege Pinksteren zijn wij op 20 mei gesloten.
Voor dringende storingen zijn wij 24/7 bereikbaar via:

0314 335 446