Beveiligingstechniek

Zakelijk

Beveiligingstechniek

Een investering in inbraakbeveiliging is een preventieve investering

Inbrekers kunnen naast persoonlijk leed, ook stevige schade toebrengen aan ondernemingen, instellingen en gebouwen. Verzekeraars stellen hoge eisen aan de beveiliging van een gebouw. Een investering in inbraakbeveiliging is een preventieve investering, die zijn waarde pas bewijst wanneer de installatie zijn werk doet. Daar zorgt Acel voor.  Advies, uitvoering en onderhoud van de inbraakbeveiliging die past bij uw gebouw, zodat detectie, alarmering en opvolging van een inbraak geen zorg is maar een vanzelfsprekendheid.

Camerabeveiliging voor bewaking of monitoring van ruimten en omgeving

Camera’s vormen een veel toegepaste beeldbeveiliging die gekoppeld kan worden aan alarmsystemen of gebouwbeheersysteem. Ideaal voor beveiliging, maar ook voor bewaking of monitoring van ruimten in en rondom gebouwen. Moderne technieken zorgen niet alleen voor goede weergave van beelden, maar ook voor opslag van data, opvolging van meldingen en koppelingen met alarmsystemen, meldkamers, mobiele devices; met de kwaliteit die u vraagt. Acel is thuis in de modernste techniek, en levert maatwerk advies voor uw beveiligingsbehoefte.

Acel beschikt over een 24-uurs storings- en onderhoudsdienst

Een gebouw of gebouwinstallaties moet zorgeloos en feilloos functioneren. Zoals u verwacht dat bij een brand- of inbraakmelding accuraat wordt opgetreden door hulpdiensten, staan onze diensten met betrekking tot beveiligingstechniek dag en nacht tot uw beschikking. Acel beschikt over een 24-uurs storings- en onderhoudsdienst, en maakt gebruik van een moderne meldkamer. In geval van calamiteiten of onvoorziene omstandigheden bieden we onze klanten veilige oplossingen voor hun zorgen. Acel is 24 uur per dag bereikbaar op 0314-335446.

Acel maakt gebruik van noodzakelijk cookies
Ik ga akkoord