Duurzame technieken

Particulier

Duurzame technieken

Duurzame technieken

Het energiezuiniger of zelfs energieneutraal maken van nieuwe en bestaande woningen is een trend. Verschillende duurzame technieken kunnen niet alleen de energierekening naar beneden brengen, maar bovenal de CO2-uitstoot drukken, en het comfort te verhogen. En dat is goed nieuws voor mens, planeet en portemonnee.

Met behulp van zonnepanelen kunnen woningen zelfvoorzienend worden op het gebied van stroom. Zonnecollectoren en boilers kunnen met zonlicht gratis tapwater verwarmen. Warmtepompen verwarmen en koelen woningen met buitenlucht of bodemenergie, zodat een gasaansluiting niet langer nodig is. LED-lampen zorgen voor aanzienlijke besparingen en vergroten de mogelijkheden met verlichting. Ook met slimme regeltechniek kunnen grote besparingen worden gerealiseerd.

Acel Installaties kent al deze technieken, en kan u adviseren over de beste oplossing voor uw woning. Acel Installaties is thuis in het ontwerpen, engineeren, uitvoeren en onderhouden van uw duurzame woondroom, en kan de energieprestaties van uw duurzame installatie monitoren. Zodat een investering in duurzame techniek ook een investering is in zorgeloos comfort en prettige energielasten.

Acel maakt gebruik van noodzakelijk cookies
Ik ga akkoord

Gesloten tijdens Pinksteren

Vanwege Pinksteren zijn wij op 20 mei gesloten.
Voor dringende storingen zijn wij 24/7 bereikbaar via:

0314 335 446