Klimaattechniek

Zakelijk

Klimaattechniek

Acel installaties ontzorgt bedrijven en professionals op het gebied van warmtetechniek

Centrale verwarming is een vanzelfsprekendheid. Net als een warme douche. Je gaat het pas missen als het er niet is. Advies, aanleg en onderhoud van cv-toestellen en afgiftesysteem is een niet te onderschatten vakwerk, waarvoor u het best een specialist in kunt schakelen. Een door Acel Installaties ontworpen en aangelegde cv-installatie, van toestel tot afgifte, zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van comfort in uw huis. En goed onderhoud zorgt ervoor dat u veilig en energiezuinig woont. Laat Acel Installaties het regelen; een installateur die niet alleen aanlegt, maar ook onderhoudt en voor u klaar staat bij storingen of problemen.

Bedrijfszekerheid zonder zorgen

Een installatie met gasleidingen moet vooral betrouwbaar en veilig zijn. Bedrijfszekerheid zonder zorgen. Acel is zich bewust van de kritische factoren, zoals de verbindingstechniek. Onze mensen bieden met vakmanschap en kennis van de wettelijke veiligheidsvoorschriften alles wat een opdrachtgever wenst. Van individuele tot industriële aansluiting.

Goede ventilatie zorgt voor betere prestaties op de werkvloer

Goede ventilatie zorgt voor een prettig binnenklimaat, en is een belangrijke factor voor goede prestaties in bijvoorbeeld kantoren, zorgcomplexen, scholen maar ook woongebouwen. Dat kan via natuurlijke toevoer of mechanische afzuiging. Energetisch nog interessanter wordt het wanneer de warmte uit de afgezogen lucht hergebruikt wordt. Ventilatie met warmteterugwinning is met name in nieuwbouw een energiezuinige en prettige oplossing, mits aangelegd volgens de voorschriften en met het vakmanschap die u van een professional mag verwachten. Acel heeft kennis van toestellen, weet welke factoren van belang zijn om ventilatiebeloften waar te maken: een goed ontwerp, de juiste kanalen en een ingeregelde en onderhoudsvriendelijke installatie.

Warmtepomptechniek, een duurzaam alternatief

In veel bedrijfspanden, winkels en kantoren is koeling net zo belangrijk als verwarming. Dat kan via traditionele airconditioning. Een duurzaam alternatief is warmtepomptechniek. Hiermee kunt u met één installatie een gebouw voorzien koeling, verwarming en warm tapwater. Acel kan ook als totaalinstallateur integraal kijken naar uw koelingsvraagstuk, en eenvoudige of technisch complexe oplossingen bieden. Zodat uw pand weer zit als een comfortabele jas. maar bovenal een goede investering zijn voor de levensduur van een gebouw. Naast advies en aanleg, onderhoudt Acel ook uw installatie. Met goed opgeleide vakmensen die in bezit zijn van de benodigde diploma’s, zoals STEK.

Acel maakt gebruik van noodzakelijk cookies
Ik ga akkoord

Gesloten tijdens Pinksteren

Vanwege Pinksteren zijn wij op 20 mei gesloten.
Voor dringende storingen zijn wij 24/7 bereikbaar via:

0314 335 446