Werken bij ACEL

Werken bij

Acel Installaties

Collegialiteit en een goede sfeer, je moet het gewoon ervaren!

Al sinds 1972 werken wij vanuit Doetinchem aan uiteenlopende opdrachten in de regio. Onder de vleugels van oprichter Gerrit Hettelaar en huidig directeur John ontwikkelde onze organisatie zich uit tot een totaalinstallateur. Als totaalinstallateur staan we vandaag de dag voor zowel particulieren als professionals klaar. Acel is een stabiel familiebedrijf waar ruim 90 medewerkers actief zijn. Wij zijn een erkend leerbedrijf (SBB) en leiden BBL leerlingen op die binnen onze organisatie hun Elektrotechnische of Werktuigbouwkundige kennis in de praktijk willen brengen. 

Als totaalinstallateur staan we vandaag de dag voor zowel particulieren als professionals klaar. Acel Installaties werkt aan uiteenlopende opdrachten, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Woningbouwprojecten, maar ook utiliteitsgebouwen, kantoren, zorginstellingen of sportcomplexen. Acel beheerst alle disciplines van het installatiewerk. 

Acel is een regionale partij en werkt veel samen met aannemersbedrijven aan diverse projecten in de omgeving. Daarnaast werken we ook voor woningcoörperaties Sité en Wonion aan renovaties en onderhoud van huurwoningen. Voor ketelonderhoud en overige installatiewerkzaamheden ben je ook bij ons aan het juiste adres. 

Bij Acel installaties zit de toegevoegde waarde in onze mensen: geschoolde vakmensen, ambitieus in hun werk, die gaan voor kwaliteit. Past die omschrijving ook bij jou? Bekijk dan onze vacatures.

Hebben wij geen passende vacature op dit moment? Stuur ons dan een open sollicitatie met daarin je wensen en mogelijkheden. Email: sollicitatie@acel.nl of bel met Isabel: 0314-377600

Acel

Vacatures

Vacatures
Tekenaar Werktuigbouwkunde en/of Elektra
Werkvoorbereider werktuigbouwkunde
Service en onderhoudsmonteur
Allround installatie monteur

Projectleider

Stages

Wij zoeken ambitieuze stagiaires

Erkend leerbedrijf/leerwerk traject

Acel maakt gebruik van noodzakelijk cookies
Ik ga akkoord

Bouwvakvakantie

Wegens bouwvakvakantie zijn wij vanaf 21 juli tot en met 13 augustus a.s. gesloten. Voor dringende storingen zijn wij in deze periode 24/7 bereikbaar via:

0314 335 446