Service en onderhoud

Particulier

Service en onderhoud

Een woning die met zorg onderhouden wordt, bezorgt u een prettig, zorgeloos leefklimaat tegen beheersbare kosten. Het periodiek onderhoud en inspectie van woonhuisinstallaties, zoals uw cv-ketel, ventilatiesysteem, airco installaties, warmetepompen of meterkast voorkomt storingen, onnodige slijtage of zelfs gevaarlijke situaties.

Hierbij moet u denken aan de kans op koolmonoxidevergiftiging of een ongezond binnenklimaat. Maar ook lekkages aan dakwerk, waterleidingen en riolering zijn te voorkomen door goed voor uw woning te zorgen.

De service-monteurs van Acel Installaties worden geschoold met de nieuwste technieken en zorgen er voor dat uw huis een veilig en comfortabel thuis blijft. Hiervoor heeft Acel Installaties aantrekkelijke onderhoudscontracten.

En mocht u onverhoopt storingen of lekkages hebben; de monteurs van Acel Installaties staan klaar om u te ontzorgen en te adviseren over nieuwe technieken, en ontwikkelen over energie besparingen.

Bel ons 0314 – 33 54 46  of mail naar service@acel.nl.

 

Acel maakt gebruik van noodzakelijk cookies
Ik ga akkoord

Bouwvakvakantie

Wegens bouwvakvakantie zijn wij vanaf 21 juli tot en met 13 augustus a.s. gesloten. Voor dringende storingen zijn wij in deze periode 24/7 bereikbaar via:

0314 335 446