BIM

Zakelijk

BIM

Bouw Informatie Model (BIM)

BIM staat voor Bouw Informatie Model, en is een onderdeel van een methodiek waarbij een volledige bouwkolom grensoverschrijdend met elkaar samenwerkt. Dit is één van de grote veranderingen waar de bouwsector mee te maken heeft.  Dus geen klassieke kolom met opdrachtgever, architect, aannemer, installateur, maar een bouwteam dat op basis van gelijkwaardigheid en transparantie met elkaar samenwerkt om een vooraf gedefinieerde prestatie te halen. Naast enkel de prijs, is de prestatie een net zo belangrijke factor in het bouwproces.

Bij BIM worden projectdata en tekeningen in 3D uitgevoerd en met alle partijen gedeeld via een uniforme standaard. Deze methodiek zorgt ervoor dat bouwwerken sneller en beter gerealiseerd kunnen worden. Met scherpere prijzen, lagere onderhoudskosten, met meer innovatieve techniek én met een hogere eindtevredenheid en comfort. Een methodiek voor modern denkende bedrijven met hart voor klassiek vakmanschap: Win-win voor elke partij aan deze ronde tafel. Een werkwijze waar Acel ervaring mee heeft, en in de toekomst steeds vaker wil gaan toepassen.

Acel maakt gebruik van noodzakelijk cookies
Ik ga akkoord

Bouwvakvakantie

Wegens bouwvakvakantie zijn wij vanaf 21 juli tot en met 13 augustus a.s. gesloten. Voor dringende storingen zijn wij in deze periode 24/7 bereikbaar via:

0314 335 446