Vacature

Stevige manager met ervaring in de installatietechniek

Als Manager Projecten bij Acel Installaties in Doetinchem ben je integraal verantwoordelijk voor de projectenafdeling. Je bent in staat om een hecht en succesvol team te smeden dat mooie resultaten boekt. Direct stuur je zo’n 20 medewerkers aan en indirect zo’n 45. Inhoudelijk heb je brede kennis op het gebied van installatietechniek en organisatorisch ben je ijzersterk. Je focus binnen Acel Installaties ligt vooral op het aansturen van de afdeling projecten, het optimaliseren van processen en het organiseren en realiseren van de afgesproken doelstellingen.

Naast je leidinggevende rol binnen de afdeling projecten, wordt er ook van je verwacht dat je voor een goede samenwerking en een optimale afstemming met andere bedrijfsonderdelen en afdelingen zorgt. Organisatiebreed denk je mee over de koers van de onderneming en draag je bij aan beleidsontwikkeling. Ook ben je actief in je externe netwerk en weet je commerciële kansen te herkennen en, al dan niet in samenwerking met de Algemeen Directeur (DGA), daar actie op te ondernemen. Voor de DGA ben je tevens een stevige sparringpartner!

Bij Acel Installaties zit de toegevoegde waarde in de medewerkers: geschoolde vakmensen die ambitieus zijn in hun werk. Als Manager Projecten zorg je ervoor dat zij hun werk met passie en plezier kunnen uitvoeren!

Verantwoordelijkheden

▪ Aansturen en leiden van de afdeling projecten (totaal circa 65 FTE)

▪ Realiseren van gestelde doelen en het bewaken van de totaalplanning, de veiligheids- en kwaliteitsborging en de financiële resultaten

▪ Optimaliseren van processen en procedures, met focus op kwaliteit en efficiency

▪ Zorgen voor effectieve overlegstructuren en goede informatievoorziening

▪ Leveren van een actieve bijdrage aan de koers en ontwikkeling van de organisatie

▪ Adviseren van de directie op diverse thema’s en fungeren als sparringpartner voor de DGA

▪ Bekleden van een initiërende en regisserende rol bij diverse verbetertrajecten

▪ Externe contacten onderhouden, actief netwerken en commerciële kansen signaleren

▪ Onderdeel uitmaken van het MT en rapporteren aan de DGA

 

Wij vragen:

▪ HBO werk- en denkniveau, opleidingsrichting bij voorkeur werktuigbouwkunde of installatietechniek

▪ Ervaring in een soortgelijke (leidinggevende) functie of in een senior projectmanagersfunctie

▪ Brede kennis van de installatietechniek met een scherp economisch inzicht

▪ In staat om op een natuurlijke en soepele wijze veranderingen en verbeteringen door te voeren

▪ Organisatorisch sterk, goed kunnen plannen en prioriteiten kunnen stellen

▪ Type: ondernemend, kritisch, oplossingsgericht, natuurlijk gezag en uitstraling, gedreven en mensgericht

De functie Manager Projecten is een prachtige kans voor een ondernemende professional uit de installatietechniek. Je krijgt de kans om (in nauwe samenwerking met de DGA) verder te bouwen aan dit mooie familiebedrijf. Daarbij krijg je de ruimte om naar eigen inzicht de afdeling projecten verder te optimaliseren en te laten groeien.

Bedrijfsomschrijving

Acel Installaties is een vakkundig installatiebedrijf met een sterke naam, vooral in Gelderland. De onderneming beheerst alle facetten van het installatiewerk, inclusief ontwerpen, begeleiden, afstemmen en uitvoeren. Acel Installaties voert gevarieerde projecten uit voor zowel zakelijke als particuliere klanten, waaronder utiliteitsgebouwen, kantoren, particuliere woningen, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, schoolgebouwen, gemeenten en sportcomplexen.

Het familiebedrijf, met circa 100 medewerkers, is trots op haar rijke historie en haar waarden; loyaliteit, passie, vakmanschap en pro-activiteit. Al meer dan 50 jaar staat het belang van de klanten voorop, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid geboden worden vanuit een innovatieve bedrijfsbenadering.

Acel Installaties maakt zich sterk voor de opleiding van jonge vakmensen. Momenteel leiden zij, via de BBL-leerweg, circa 15 leerlingen op die het installatievak willen leren en een volwaardig monteur willen worden. Daarnaast heeft Acel Installaties een sterk samenwerkingsband met erkende aannemersbedrijven in de regio, wat hen een stevige en stabiele positie geeft.

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door Acel Installaties gevraagd om de werving- en selectieprocedure voor de Manager Projecten te verzorgen.

We hanteren geen sluitingstermijn voor deze vacature. Voor een goede kandidaat maken we graag tijd vrij om met elkaar in gesprek te komen.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer hier middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Joris Wassink van Siebert & Wassink.

t: 074 – 20 20 333  m: 06 – 250 460 70 e: wassink@siebertwassink.nl   w: www.siebertwassink.nl