l-flexibele-buizen

Bij Acel
heeft u alles in
één hand

Uw leidingen in vertrouwde handen

Water- en gasleidingen komen binnen in de meterkast en worden verspreid door middel van een leidingennet. Leidingen die meestal in wanden en vloeren worden weggewerkt, waarbij gebruikstoestellen zichtbaar blijven.

Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar is essentieel om dit vakkundig en vertrouwd uit te voeren. Acel verzorgt de aanleg, reparatie en renovatie van al uw leidingen efficiënt en deskundig conform de geldende wetten en voorschriften.

Water valt onder het begrip eerste levensbehoefte en is onmisbaar. Het is van groot belang dat de aanleg van waterleidingen met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Acel legt alle soorten waterleidingen aan tot en met complete installaties. Wij maken een nauwkeurige berekening om de waterdruk en de diameter van de leidingen exact op elkaar af te stemmen.

Gas is en blijft gevaarlijk als het niet professioneel is aangelegd. Voor het aanleggen van gasleidingen en monteren van gasinstallaties kunt u bouwen op de expertise van Acel. Voor particulieren en de zakelijke markt hebben wij voor ieder vraagstuk een passende oplossing.

Riolering werkt alleen goed indien bij de aanleg hiervan met diverse factoren rekening wordt gehouden, zodat bij het ingebruik nemen van de riolering er geen vervelende bijgeluiden of verstoppingen ontstaan. Bij Acel heeft u alles in één hand. Vanaf de start tot aan de oplevering van de opdracht: alles volgens uw eisen en wensen.

Sanitair, zowel badkamer als toilet stelt hoge eisen aan de hygiëne. Acel adviseert, levert en installeert complete badkamers, monteert inbouwkranen, wastafels, closetpotten, regendouches en stoomcabine’s. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vloer-, wand- en spiegelverwarming om het geheel compleet te maken.

 

  • Nijverheidsweg 22

  • 7005 BJ Doetinchem

  • Postbus 481

  • 7000 AL Doetinchem

  • Telefoon 0314 - 33 54 46

  • Fax 0314 - 34 48 01

  • info@acel.nl

  • www.acel.nl

Al meer dan 40 jaar garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid