l-lampje

Bij Acel
heeft u alles in
één hand

Het belang van een goede elektrotechnische installatie

Iedereen is tegenwoordig omringd door elektrische apparaten, zowel in de werk- als woonomgeving. Elektriciteit is dan ook onmisbaar in ons dagelijks leven. Er is steeds meer vraag naar gemak, waaronder domotica in de woning of in het bedrijf.

Veel nieuwbouw wordt daarom standaard al voorzien van zorgvuldig ontworpen elektro-technische voorzieningen die voldoen aan uiteenlopende behoeften en die flexibel zijn voor de toekomst. Acel denkt en adviseert hierover mee met haar aannemers en klanten. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste installatie.

De kwaliteit staat altijd voorop
Afhankelijk van het soort gebouw, de verschillende functies in het gebouw en de wensen van de opdrachtgever moet de juiste keuze gemaakt worden in technische mogelijkheden. Bij ons is ieder installatieontwerp uniek. Acel is gecertificeerd voor het installeren, controleren, keuren en onderhouden van licht-, kracht- en zwakstroominstallaties. Dat betekent dat wij in eigen beheer installaties kunnen keuren en opleveren zonder tussenkomst van een nutsbedrijf. U weet zeker dat uw installatie aan alle voorschriften voldoet en vakkundig wordt onderhouden. De kwaliteit staat altijd voorop. Wij helpen elke klant naar wens. Of het nu gaat om een stopcontact in een woning, de installatie van een kantoorpand of de aanleg van data, zoals patchkasten, een computernetwerk, glasvezel, UTP, FTP, etc.
    
Energiezuinige oplossingen
Het terugdringen van energieverbruik staat bij Acel hoog op de agenda. Dat is niet voor niets, omdat de energiekosten hoog zijn en alleen maar zullen stijgen. Milieu-aspecten en het gebruik van energiebesparende installaties zijn hierbij zeer belangrijk. Acel biedt een adviserende en praktische rol op het gebied van PV-panelen, LED-verlichting en andere energie-besparende oplossingen.  • Nijverheidsweg 22

  • 7005 BJ Doetinchem

  • Postbus 481

  • 7000 AL Doetinchem

  • Telefoon 0314 - 33 54 46

  • Fax 0314 - 34 48 01

  • info@acel.nl

  • www.acel.nl

Al meer dan 40 jaar garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid