subpicture

Zink blijft een belangrijk bouwmetaal met een bewezen duurzaamheid

Zinkwerk geeft natuurlijke vormvrijheid en speelruimte

Een natuurlijk product als zink weet zich uitstekend te combineren met andere materialen. Het is geschikt voor alle toepassingen in banen en vlakken, maar ook in ronde vormen. Dit biedt een creatieve uitdaging om dit bouwmateriaal te gebruiken in de hoogwaardige uitstraling van klassieke en moderne architectuur. Voor zinkwerk in al haar varianten kunt u bij ACEL uitstekend terecht. Onze kennis en expertise op dit gebied zijn groot en bewezen in vele toonaangevende projecten. Het leveren van strak zinkwerk is een ambacht. Een ambacht dat onze vakmensen met plezier uitoefenen en onder de knie hebben. Uit zink vervaardigt ACEL onder andere; naadloze dakgoten tot een lengte van drie meter uit één stuk, hemelwaterafvoeren, deklijsten voor daken en zijwangen van dakkapellen, vergaarbakken in zink, lood en koper, ornamenten, afdekkappen en gevelbekledingen. Wij werken volgens de voorschriften van Monumentenwacht en conform het Nederlands Bouwbesluit.

Bewezen duurzaamheid
Zink blijft ook in de toekomst een belangrijk bouwmetaal met een bewezen duurzaamheid. ACEL vervaardigd zink als bouwmateriaal in daken en gevels, in exterieur en interieur van woningen, monumenten en utiliteitsgebouwen. Zink heeftEen natuurlijk product als zink weet zich uitstekend te combineren met andere materialen. Het is geschikt voor alle toepassingen in banen en vlakken, maar ook in ronde vormen. Dit biedt een creatieve uitdaging om dit bouwmateriaal te gebruiken in de hoogwaardige uitstraling van klassieke en moderne architectuur. Voor zinkwerk in al haar varianten kunt u bij ACEL uitstekend terecht. Onze kennis en expertise op dit gebied zijn groot en bewezen in vele toonaangevende projecten. Het leveren van strak zinkwerk is een ambacht. Een ambacht dat onze vakmensen met plezier uitoefenen en onder de knie hebben. Uit zink vervaardigt ACEL onder andere; naadloze dakgoten tot een lengte van drie meter uit één stuk, hemelwaterafvoeren, deklijsten voor daken en zijwangen van dakkapellen, vergaarbakken in zink, lood en koper, ornamenten, afdekkappen en gevelbekledingen. Wij werken volgens de voorschriften van Monumentenwacht en conform het Nederlands Bouwbesluit.

Bewezen duurzaamheid
Zink blijft ook in de toekomst een belangrijk bouwmetaal met een bewezen duurzaamheid. ACEL vervaardigd zink als bouwmateriaal in daken en gevels, in exterieur en interieur van woningen, monumenten en utiliteitsgebouwen. Zink heeft

 

 

  • Nijverheidsweg 22

  • 7005 BJ Doetinchem

  • Postbus 481

  • 7000 AL Doetinchem

  • Telefoon 0314 - 33 54 46

  • Fax 0314 - 34 48 01

  • info@acel.nl

  • www.acel.nl

Al meer dan 40 jaar garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid